Badkamerdomein
Badkamerdomein
Hoofdweg 138
6744 WP Ederveen
0318 261 545 - verkoop@badkamerdomein.nl
Aangesloten bij
Actie-looox - Actie-looox Actie-looox - Actie-looox

Gratis Colour Shelf Box bij een
LoooX badkamermeubel

Bij aankoop van een LoooX badkamermeubel ontvang je nu gratis een witte of zwarte Colour Shelf Box van 10x30 cm ter waarde van € 145. Met dit mooie alternatief voor en doucherekje heb je al je spulletjes bij de hand. Geef je badkamer een luxe upgrade met een LoooX badkamermeubel en geniet tijdens de actieperiode van 25 oktober t/m 19 december 2021 van deze aantrekkelijke aanbieding. Vraag onze badkamerspecialist Badkamerdomein naar de voorwaarden.

MAAK EEN AFSPRAAK 

Colour Shelf Box

De Colour Shelf Box van LoooX is niet alleen een mooie accessoire in je badkamer. Het zorgt er ook voor dat je badkamer er netjes opgeruimd uitziet. Losse shampooflessen op de douchevloer zijn verleden tijd met dit mooie alternatief voor een doucherekje. Je kunt er een aantal flesjes of een leuk plantje in kwijt. Zo oogt je badkamer sfeervol en opgeruimd. Profiteer nu van deze actie en ontvang gratis een Colour Shelf Box van het formaat 10x30 cm, ter waarde van € 145  bij aankoop van een LoooX meubel. Je hebt hierbij de keuze uit de eigentijdse stoere kleur zwart of wit.

Actie-looox - Colour Shelf Box
Actie-looox - Upgrade voor je badkamer

Upgrade voor je badkamer

LoooX heeft een prachtige collectie 100% eikenhouten meubels. De meubels zijn van geborsteld massief eikenhout met een finish van Old Grey olie. Dit geeft een warme, stoere uitstraling die helemaal aansluit op de natuurlijke trend van nu. Met zo’n prachtig meubel geef je je badkamer direct een luxe upgrade. Schaf je nu zo’n meubel aan dan krijg je een LoooX Colour Shelf Box cadeau! Combineer het meubel met bijvoorbeeld mooie witte opzetkommen en je badkamer make-over is compleet!

Zo zorgt een LoooX make-over voor en luxe look

Actie-looox - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Ederveen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief