Badkamerdomein
Badkamerdomein
Hoofdweg 138
6744 WP Ederveen
0318 261 545 - verkoop@badkamerdomein.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Mobiele douchecabine: 8 vragen beantwoord - Mobiele douchecabine: 8 vragen beantwoord Mobiele douchecabine: 8 vragen beantwoord - Mobiele douchecabine: 8 vragen beantwoord

Mobiele douchecabine: 8 vragen beantwoord

Wil je de badkamer verbouwen, maar heb je geen zin om bij de buren aan te kloppen om te douchen? Huur een mobiele douchecabine. Een complete, tijdelijke douche. Ideaal toch? In deze blog geven we antwoord op acht prangende vragen.

1. Wat is een mobiele douchecabine?

Een mobiele douchecabine is een douche welke je binnen op de begane grond in huis, de garage of in de zomer zelfs buiten neer kan zetten. Zo kan je tijdens de verbouwing van de badkamer gewoon thuis op elk gewenst moment douchen.

2. Een mobiele douchecabine met boiler huren?

Tijdens een verbouwing heb je de ruimte vaak hard nodig. Denk aan een container, de nieuwe badkamermeubels en de aannemer die vaak ook zijn bus kwijt moet. Een mobiele douche neemt weinig ruimte in en kan op de meeste plekken worden geplaatst.

3. Hoe werkt een mobiele douchecabine tijdens verbouwing?

Als je de badkamer gaat verbouwen dan kan je een douche bij onze collega Badkamertehuur.nl aanvragen. Zij zullen dan de douche komen brengen, plaatsen en ophalen. Zij zullen de douche aansluiten en uitleg geven over het gebruik. Met de mobiele douche kun je 8 minuten douchen, waarna deze 25 minuten nodig heeft om weer op te warmen.

4. Wat kost een mobiele douchecabine?

De kosten van de mobiele douche hangt af van de gewenste duur. In de meeste gevallen huur je de mobiele cabine met boilet op wielen voor één of meerdere weken. Neem contact op met Badkamertehuur.nl voor meer informatie.

Mobiele douchecabine: 8 vragen beantwoord - Wat is een mobiele douche?
Een echte uitkomst als je gaat verbouwen, maar niet bij de buren wilt aankloppen om te douchen.
Mobiele douchecabine: 8 vragen beantwoord - Wat kost een mobiele douche?

5. Wat zit er bij een mobiele douche?

Als je een mobiele douche huurt, is daar het volgende bij inbegrepen: een boiler, een afvoerpomp, een nieuw douchegordijn en 5 meter aan- en afvoerslang.

6. Wat is er nodig voor een mobiele douche?

  • Een doorgang van minimaal 80 cm om binnen te komen (douche kan geen trap op of af)
  • Koudwater- of mengkraan
  • Afvoerpunt (dit kan ook een gootsteen zijn)
  • Stroompunt (gewoon stopcontact)

7. Wie kan een mobiele douchecabine plaatsen?

Als je een mobiele douche huurt, wordt dit van a tot z verzorgd. De douche wordt op de afgesproken dag gebracht en aangesloten. Bij het ophalen, wordt de douche natuurlijk ook weer netjes afgekoppeld en meegenomen.

8. Een mobiele douchecabine voor buiten, kan dat?

Nee, helaas is het niet mogelijk om een mobiele douche buiten te plaatsen. Is er binnen geen plek om de cabine te plaatsen, kun je een mobiele badkamer overwegen. Deze kan wel buiten geplaatst worden.

Mobiele douchecabine: 8 vragen beantwoord - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Met liefde gemaakt
Afspraak maken