Badkamerdomein
Badkamerdomein
Hoofdweg 138
6744 WP Ederveen
0318 261 545 - verkoop@badkamerdomein.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamer showroom Gelderland - Badkamer showroom Gelderland Badkamer showroom Gelderland - Badkamer showroom Gelderland
Badkamerdomein: dé badkamerspecialist in Gelderland

Badkamer showroom gelderland

Welkom bij Badkamerdomein, dé badkamer showroom in Gelderland, Ederveen om precies te zijn. Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe badkamer of wil je de nieuwste trends en innovaties zien? Bezoek dan onze prachtige showroom en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en deskundig advies.

Onze ruime badkamer showroom biedt maar liefst 350 m2 aan badkamer- en tegelinspiratie. 

Badkamer winkel in Gelderland met persoonlijke aandacht

Bij Badkamerdomein begrijpen we dat elke badkamer uniek is. Bij ons draait alles om kwaliteit en persoonlijke aandacht. In onze inspirerende showroom word je hartelijk ontvangen door ons, Freddy, Carine en Peter. Met ons vakmanschap en creativiteit zorgen we voor prachtige badkamerrealisaties die perfect aansluiten bij jouw wensen. Of het nu gaat om een uniek ontwerp of een praktische oplossing voor een uitdagende ruimte, geen vraag is ons te gek. 

Badkamer showroom Gelderland - Badkamer winkel Gelderland met persoonlijke aandacht
Badkamer showroom Gelderland - Badkamer winkel Gelderland met persoonlijke aandacht

Complete badkamer inclusief montage  

In onze badkamer showroom in Gelderland kun je je ontzettend veel inspiratie opdoen. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en te helpen met de juiste keuzes. Wij begrijpen dat het kiezen van een nieuwe badkamer een belangrijke beslissing is, daarom nemen we graag de tijd om samen met jou tot het beste resultaat te komen. We bieden complete badkamers aan inclusief montage in de provincie Gelderland.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
In onze inspirerende showroom word je hartelijk ontvangen door Freddy, Carine en Peter.
Badkamer showroom Gelderland - Wat je kunt verwachten in onze showroom

Wat je kunt verwachten in onze showroom

  • Uitgebreide collectie: Van luxe inloopdouches tot stijlvolle wastafels en innovatieve badmeubels, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw droom badkamer te realiseren.
  • Deskundig advies: Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw badkamer. Wij luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar een ontwerp dat bij jou past.
  • Inspirerende opstellingen: Laat je inspireren door onze voorbeeldbadkamers. Elk detail is met zorg uitgekozen om je de nieuwste trends en mogelijkheden te laten zien.
  • Persoonlijke service: Bij Badkamerdomein staat persoonlijke aandacht voorop. Wij nemen de tijd om samen met jou de ideale badkamer te ontwerpen.

Badkamertegels Gelderland

Laat je inspireren door ons uitgebreide tegelassortiment. In onze showroom ontdek je de mooiste wand- en vloertegels, perfect voor je badkamer, maar ook ideaal voor je keuken, hal of woonkamer. Of je nu op zoek bent naar natuursteen- of houtlook, marmer- of betonlook, klein of XXL-formaat, wij hebben het allemaal. We presenteren je ook graag de nieuwste trends.

Met zo veel opties wordt het kiezen een plezierige uitdaging!

Badkamer showroom Gelderland - Badkamertegels Gelderland | Kom langs in onze badkamer showroom
Badkamer showroom Gelderland - Badkamertegels Gelderland | Kom langs in onze badkamer showroom

In Gelderland? Bezoek onze showroom!

Bij Badkamerdomein weten we dat het creëren van de perfecte badkamer een persoonlijk proces is. Daarom begeleiden we je bij elke stap, van inspiratie tot installatie. Met onze ruime keuze aan badkamers, kwaliteitsproducten en vakmanschap bieden we een totaaloplossing voor al jouw badkamerwensen. Kom gerust langs. Ons team staat klaar om je hartelijk te verwelkomen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken