Badkamerdomein
Badkamerdomein
Hoofdweg 138
6744 WP Ederveen
0318 261 545 - verkoop@badkamerdomein.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Vitaal leven - Vitaal leven Vitaal leven - Vitaal leven
Tips voor een vitale levensstijl

Voel je vitaal in de badkamer

Vitaal leven - 1. Thuis lekker opladen

Thuis lekker opladen

Lekker douchen na een sportsessie in je stoere badkamer. Jezelf even terugtrekken om te mediteren. En jezelf verwennen met lekkere huidverzorging voor het slapen. Richt de badkamer in op je vitale levensstijl. Krijg zo een basis plek in huis waar je geïnspireerd raakt om vitaal te genieten. Van de mensen om je heen, van lekker eten en bewegen.

Relax

Om je vitaal te voelen is het de kunst om af en toe eens goed te ontspannen. Daarvoor zijn er verschillende ontspanningstechnieken. Van hatha yoga tot eenvoudige oefeningen om de spieren soepeler te maken. Kijk eens welke ontspanningsmethoden jou aanspreken en neem ze mee in je dagelijkse badkamerrituelen.

 

Vitaal leven - 2. Relax

Voeding en vitaminen

Een goede conditie en weinig stress… klinkt als een goed voornemen, toch? Maar met een paar slimme tips wel haalbaar. Eet bijvoorbeeld steeds iets gezonder met behulp van een schema. En kies eventueel voor de juiste vitaminen waar je spieren van herstellen, minder snel moe bent en weerstand opbouwt.

Vitaal leven - 3. Voeding en vitamines
Vitaal leven - 3. Voeding en vitamines

Goede start van de dag

Met goede voeding kun je jezelf oppeppen. Start met een lekker ontbijtje. Dat is onmisbaar voor een goede start van de dag. Een bakje yoghurt met vruchten, of een heerlijke smoothie. Zet een fijn muziekje op en ga vrolijk aan de gang. Het kan je de energieboost geven die je net even nodig hebt. 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken