Badkamerdomein
Badkamerdomein
Hoofdweg 138
6744 WP Ederveen
0318 261 545 - verkoop@badkamerdomein.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Ederveen

Badkamerdomein

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer, badkamermeubels of woonvloer? Wij van Badkamerdomein in Ederveen adviseren over de aankoop van jouw sanitair, een technische tekening, of een uniek ontwerp voor jouw droombadkamer. Onze badkamerspecialisten laten je graag alle mogelijkheden zien in onze ruime showroom. Kom langs en laat je inspireren!

Over ons - Badkamerdomein bestaat 5 jaar

Badkamerdomein bestaat 5 jaar!

Al vijf jaar lang voorzien wij onze klanten van hoogwaardige badkamerproducten en uitstekende service en daar zijn we trots op. We hebben ons weten te onderscheiden door de hoge mate van kwaliteit, waarbij de menselijke maat voorop blijft staan. Op naar nog vele succesvolle jaren!

In onze inspirerende showroom heten Freddy, Carine en Peter jou van harte welkom. Het vakkundige team omarmt persoonlijke aandacht, waarbij ieders expertise bijdraagt in prachtige badkamer realisaties. We komen graag verrassend uit de hoek met unieke ontwerpen en praktische oplossingen voor uitdagende ruimtes. Daarbij hanteren we een heldere administratie en communicatie, van ontwerp tot na de oplevering.

 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

350 m2 badkamer- en tegelinspiratie

Onze showroom, gevestigd op de eerste etage in het pand van TBE (Technisch Bouwcentrum Ederveen), is helemaal up-to-date. Laat je inspireren door de laatste trends in badkamers, badkamermeubelen, kranentegels en woonvloeren. Naast onze ruime tegelafdeling kun je bij ons de meest uiteenlopende badkamer opstellingen bekijken. Zo is er altijd een badkamer die past bij jouw stijl, smaak en wensen. Wil je gericht advies of heb je al een eerste ontwerp? Dan raden wij aan om eerst een vrijblijvende afspraak met onze badkameradviseur te maken. Zo weten we zeker dat we genoeg tijd voor je hebben.

Over ons - Showroom 350m2 badkamerinspiratie
Over ons - Tegels en installatie

Badkamertegels en woonvloeren

Kom langs in onze showroom en bekijk ons verrassende tegelassortiment. Je vindt er de mooiste wand- en vloertegels voor jouw badkamer. Verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen en afmetingen. Van houtlooktegels tot XXL-tegels! Ook voor woonvloeren ben je bij ons aan het juiste adres. Een woonvloer bepaalt de uitstraling van de ruimte en kan ervoor zorgen dat deze bijvoorbeeld groot, warm of authentiek oogt. Bij Badkamerdomein helpen we graag bij de keuze voor een passende woonvloer.

Meer over tegels en woonvloeren

De menselijke maat staat bij ons altijd voorop!

Gedetailleerd ontwerp mét technische tekening

Bij Badkamerdomein begrijpen we dat elke badkamer uniek is, en daarom gaan we verder dan alleen het leveren van standaardoplossingen. Onze specialiteit ligt in het maken van gedetailleerde ontwerpen waarbij we zelfs gekke hoekjes goed weten te benutten. Met precisie en aandacht voor elk detail zorgen onze technische tekeningen ervoor dat alles past en elk component van de badkamer op de juiste plaats komt. Dit is van onschatbare waarde voor het succesvol realiseren van een badkamer. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en voorkomen we dat je voor verrassingen komen te staan. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Over ons - ontwerp met technische tekening
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Ederveen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken