Badkamerdomein
Badkamerdomein
Hoofdweg 138
6744 WP Ederveen
0318 261 545 - verkoop@badkamerdomein.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Ederveen

Badkamerdomein

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of woonvloer? Wij van Badkamerdomein in Ederveen bieden het complete pakket. Van ontwerp tot de uiteindelijke installatie van jouw droombadkamer. Onze badkamerspecialisten laten je graag alle mogelijkheden zien in onze ruime showroom en ons vaste installatieteam zorgt ervoor dat je badkamer vakkundig geïnstalleerd wordt. Kom langs en laat je inspireren!

Over ons - Showroom 350m2 badkamerinspiratie

350 m2 badkamer- en tegelinspiratie

Onze showroom in Ederveen is helemaal up-to-date en maakt het mogelijk om je te laten inspireren door de laatste trends op het gebied van badkamers, tegels en sanitair. Naast onze ruime tegelafdeling kun je bij ons de meest uiteenlopende badkameropstellingen bekijken. Zo is er altijd een badkamer die past bij jouw stijl, smaak en wensen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze badkamerspecialist voor persoonlijk advies of een ontwerp op maat. We zijn gevestigd op de eerste etage in het pand van TBE (Technisch Bouwcentrum Ederveen).

Ons team staat voor je klaar

Het vakkundige team van Badkamerdomein in Ederveen heet je van harte welkom in onze inspirerende showroom. Je eerste aanspreekpunt is Peter van Kruistum. Peter heeft een lange staat van dienst in de badkamerbranche en weet je als geen ander te verrassen met zijn ontwerpen. Ook Freddy Blotenburg draait al heel wat jaren mee in het vak. Hij weet voor de meest lastige ruimtes een mooie en praktische oplossing aan te dragen. Carine is de drijvende kracht waar het gaat om de administratie en boekhouding. Badkamerdomein staat garant voor een hoge mate van kwaliteit, waarbij de menselijke maat altijd voorop staat.

Over ons - Ons team
De menselijke maat staat bij ons altijd voorop!

Badkamertegels en woonvloeren

Kom langs in onze showroom en bekijk ons verrassende tegelassortiment. Je vindt er de mooiste wand- en vloertegels voor je badkamer. Verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen en afmetingen. Van houtlooktegels tot XXL-tegels! Ook voor woonvloeren ben je bij ons aan het juiste adres. Een woonvloer bepaalt de uitstraling van de ruimte en kan ervoor zorgen dat deze bijvoorbeeld groot, warm of authentiek oogt. Bij Badkamerdomein helpen we graag bij de keuze voor een passende woonvloer.

Over ons - Tegels en installatie
Over ons - Tegels en installatie

Vakkundige installatie

Het installeren van een badkamer vraagt om specialistische kennis. Bij Badkamerdomein nemen we de complete installatie van de badkamer graag uit handen en zien er persoonlijk op toe dat alles tot in detail wordt afgewerkt. We werken nauw samen met ervaren installateurs en loodgieters uit de regio. Samen zorgen we voor kwaliteit. Daar kun je op rekenen! 

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Ederveen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief