Badkamerdomein
Badkamerdomein
Hoofdweg 138
6744 WP Ederveen
0318 261 545 - verkoop@badkamerdomein.nl
  • Klantwaardering
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Ederveen

Badkamerdomein

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of woonvloer? Wij van Badkamerdomein in Ederveen bieden kunnen we je helpen met uitstekend advies voor de aankoop van je sanitair, een technische tekening, of een uniek ontwerp voor jouw droombadkamer. Onze badkamerspecialisten laten je graag alle mogelijkheden zien in onze ruime showroom. Kom langs en laat je inspireren!

Over ons - Showroom 350m2 badkamerinspiratie

350 m2 badkamer- en tegelinspiratie

Onze showroom in Ederveen is helemaal up-to-date en maakt het mogelijk om je te laten inspireren door de laatste trends op het gebied van badkamers, tegels en sanitair. Naast onze ruime tegelafdeling kun je bij ons de meest uiteenlopende badkameropstellingen bekijken. Zo is er altijd een badkamer die past bij jouw stijl, smaak en wensen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze badkamerspecialist voor persoonlijk advies of een ontwerp op maat. We zijn gevestigd op de eerste etage in het pand van TBE (Technisch Bouwcentrum Ederveen).

Ons team staat voor je klaar

Het vakkundige team van Badkamerdomein in Ederveen heet je van harte welkom in onze inspirerende showroom. Je eerste aanspreekpunt is Peter van Kruistum. Peter heeft een lange staat van dienst in de badkamerbranche en weet je als geen ander te verrassen met zijn ontwerpen. Ook Freddy Blotenburg draait al heel wat jaren mee in het vak. Hij weet voor de meest lastige ruimtes een mooie en praktische oplossing aan te dragen. Carine is de drijvende kracht waar het gaat om de administratie en boekhouding. Badkamerdomein staat garant voor een hoge mate van kwaliteit, waarbij de menselijke maat altijd voorop staat.

Over ons - Ons team
De menselijke maat staat bij ons altijd voorop!
Over ons - Tegels en installatie

Badkamertegels en woonvloeren

Kom langs in onze showroom en bekijk ons verrassende tegelassortiment. Je vindt er de mooiste wand- en vloertegels voor je badkamer. Verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen en afmetingen. Van houtlooktegels tot XXL-tegels! Ook voor woonvloeren ben je bij ons aan het juiste adres. Een woonvloer bepaalt de uitstraling van de ruimte en kan ervoor zorgen dat deze bijvoorbeeld groot, warm of authentiek oogt. Bij Badkamerdomein helpen we graag bij de keuze voor een passende woonvloer.

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Ederveen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken