Badkamerdomein
Badkamerdomein
Hoofdweg 138
6744 WP Ederveen
0318 261 545 - verkoop@badkamerdomein.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Ederveen

Badkamerdomein

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer, badkamermeubels of woonvloer? Wij van Badkamerdomein in Ederveen adviseren over de aankoop van jouw sanitair, een technische tekening, of een uniek ontwerp voor jouw droombadkamer. Onze badkamerspecialisten laten je graag alle mogelijkheden zien in onze ruime showroom. Kom langs en laat je inspireren!

Over ons - Showroom 350m2 badkamerinspiratie

350 m2 badkamer- en tegelinspiratie

Onze showroom, gevestigd op de eerste etage in het pand van TBE (Technisch Bouwcentrum Ederveen), is helemaal up-to-date. Laat je inspireren door de laatste trends in badkamers, badkamermeubelen, kranentegels en woonvloeren. Naast onze ruime tegelafdeling kun je bij ons de meest uiteenlopende badkamer opstellingen bekijken. Zo is er altijd een badkamer die past bij jouw stijl, smaak en wensen. Wil je gericht advies of heb je al een eerste ontwerp? Dan raden wij aan om eerst een vrijblijvende afspraak met onze badkameradviseur te maken. Zo weten we zeker dat we genoeg tijd voor je hebben.

Ons team staat voor je klaar

Badkamerdomein staat garant voor een hoge mate van kwaliteit, waarbij de menselijke maat altijd voorop blijft staan. In onze inspirerende showroom heten Freddy, Carine en Peter jou van harte welkom. Het vakkundige team omarmt persoonlijke aandacht, waarbij ieders expertise bijdraagt in prachtige badkamer realisaties. We komen graag verrassend uit de hoek met unieke ontwerpen en praktische oplossingen voor uitdagende ruimtes. Daarbij hanteren we een heldere administratie en communicatie, van ontwerp tot na de oplevering.

Over ons - Ons team
De menselijke maat staat bij ons altijd voorop!
Over ons - Tegels en installatie

Badkamertegels en woonvloeren

Kom langs in onze showroom en bekijk ons verrassende tegelassortiment. Je vindt er de mooiste wand- en vloertegels voor jouw badkamer. Verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen en afmetingen. Van houtlooktegels tot XXL-tegels! Ook voor woonvloeren ben je bij ons aan het juiste adres. Een woonvloer bepaalt de uitstraling van de ruimte en kan ervoor zorgen dat deze bijvoorbeeld groot, warm of authentiek oogt. Bij Badkamerdomein helpen we graag bij de keuze voor een passende woonvloer.

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Ederveen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken