Badkamerdomein
Badkamerdomein
Hoofdweg 138
6744 WP Ederveen
0318 261 545 - verkoop@badkamerdomein.nl
Aangesloten bij

Reviews over Badkamerdomein

Wij scoren een
8.6
8.6 van 1 10
op 9 Badkamerdomein reviews
Communicatie
8.6
Advies
8.2
Offerte
8.4
Medewerkers
9
Deskundigheid
9.1
Resultaat
9
Nazorg
8.1

Review door anonymous

Geplaatst op 26-12-2019

8
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima service. weten waarover ze praten. nemen de tijd

Positieve opmerking:
kennis van zaken. advies

Verbeterpunten:
geen

Review door Particulier

Geplaatst op 18-12-2019

7
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Netjes en vakkundig

Positieve opmerking:
Weten waar ze over praten

Verbeterpunten:
Geen

Review door J. van Dieren (prive)

Geplaatst op 11-12-2019

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel fijn geholpen en voor anderen aan te bevelen!

Positieve opmerking:
Betrouwbaar!

Verbeterpunten:
Hebben we niet, we zijn heel erg tevreden

Review door Badkamer Domein

Geplaatst op 11-12-2019

7
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige ervaring.

Positieve opmerking:
Prettig contact en goed werk ! Vakwerk !

Verbeterpunten:
Op tijd aangeven, wanneer ze aanwezig kunnen zijn, of verhinderd zijn.

Review door Anoniem

Geplaatst op 04-12-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundige en betrouwbare medewerkers, zowel in de showroom als tijdens uitvoeren van het werk. Blij met het resultaat.

Positieve opmerking:
Goed inhoudelijk advies tijdens het ontwerp/inrichting.

Verbeterpunten:
Reacties op vragen of doorgeven van planning kan sneller/beter. Bij offerte duidelijker benoemen om welke artikelen (typenummer) het gaat.

Review door Badkamer Domein

Geplaatst op 03-12-2019

7
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige ervaring.

Positieve opmerking:
Prettig contact en goed werk ! Vakwerk !

Verbeterpunten:
Op tijd aangeven, wanneer ze aanwezig kunnen zijn, of verhinderd zijn.

Review door anonymous

Geplaatst op 27-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een prima bedrijf. Komt goed de afspraken na en zeer bekwaam personeel. Mooie badkamer geworden. .

Positieve opmerking:
Goed overleg en luisteren goed wat de klant z,n wensen zijn.

Verbeterpunten:
N.v.t.

Review door anonymous

Geplaatst op 26-11-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundige en betrouwbare medewerkers, zowel in de showroom als tijdens uitvoeren van het werk. Blij met het resultaat.

Positieve opmerking:
Goed inhoudelijk advies tijdens het ontwerp/inrichting.

Verbeterpunten:
Reacties op vragen of doorgeven van planning kan sneller/beter. Bij offerte duidelijker benoemen om welke artikelen (typenummer) het gaat.

Review door R.ter Heide

Geplaatst op 04-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben zeer deskundig geholpen bij het uitzoeken van de badkamer. De installateur was zeer vakbekwaam en heeft alles in goed overleg geïnstalleerd.

Positieve opmerking:
Korte lijnen, direct overleg en advies.

Verbeterpunten:
Ik had graag een handleiding op papier bij de vloerverwarming willen hebben.

Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
8.6
8.6 van 1 10
26-12-2019
Waardering van onze klanten kennis van zaken. advies
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties