Badkamerdomein
Badkamerdomein
Hoofdweg 138
6744 WP Ederveen
0318 261 545 - verkoop@badkamerdomein.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Tegels en woonvloeren - Tegels en woonvloeren Tegels en woonvloeren - Tegels en woonvloeren
Badkamerdomein

Tegels en woonvloeren

In onze showroom in Ederveen vind je de mooiste wand- en vloertegels voor je badkamer, maar ook voor je keuken, hal of woonkamer. Van natuursteen tot houtlook en van klein tot XXL-formaat. Graag laten we je de laatste trends zien. Aarzel niet en loop bij ons binnen! 

Tegels en woonvloeren - Tegels voor de badkamer

Tegels voor de badkamer

Laat je verrassen door ons uitgebreide tegelassortiment. Je vindt bij ons de mooiste wand- en vloertegels voor je badkamer. Verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen en afmetingen, bijvoorbeeld betonlook of Portugees mozaïek. Met zoveel keus is het soms lastig kiezen. We nemen dan ook alle tijd om je persoonlijk advies te geven. Zo vind je de juiste tegels om jouw badkamer de sfeer te geven die bij je past.

Uitgebreid assortiment woonkamervloeren

Ook voor woonkamervloeren ben je bij ons aan het juiste adres. De woonkamervloer heeft een grote invloed op de sfeer en uitstraling van je woning. Voor veel mensen is de vloer dan ook de eerste keuze voor een nieuw huis. Daarna zoeken ze de rest van de inrichting erbij. Er is steeds meer keuze en de productietechnieken ontwikkelen steeds verder. Daardoor maken parket, laminaat en vinyl nu vaak plaats voor vloertegels. Effecten als 'betonlook' en 'houtlook' worden perfect geïmiteerd. Bij ons vind je de ideale woonvloer bij jouw smaak.

Tegels en woonvloeren - Uitgebreid assortiment woonkamervloeren
Tegels en woonvloeren - Uitgebreid assortiment woonkamervloeren

Tegels voor het hele huis

Of je nu op zoek bent naar keukentegels, tegels voor de hal, of naar een badkamervloer. Wij adviseren je graag. Bij de tegelkeuze draait het niet alleen om kleur, formaat en stijl. Ook de kwaliteit en hardheid zijn van belang. Sommige tegels zijn alleen geschikt voor de wand. Andere tegels zijn perfect voor intensief gebruik in een hal. In een keuken is het fijn als je niet ieder vlekje meteen ziet. En in de badkamer is de anti-slipwerking belangrijk, zodat je niet onderuit glijdt op een natte tegelvloer. Wij geven je graag advies in trends, comfort en veiligheid. Zo krijg je de best passende tegels en vloeren voor elke ruimte in huis.

Tegels en woonvloeren - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Ederveen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Badkamerdomein

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Badkamerdomein? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken